DEVOTE


photo_tatiana_mikhina. Ta en titt innom min nye blogg på devote.se da vell. KLIKK HER for å komme til den.

MILITARY STYLE


photo_private. Toppen er fra Splendid og resten er fra Modekungen. Kombiner en kul, vintageinspirert jeansshorts med ei militærfarget trøye, et par tøffe hæler og ei stor, brun veske, og du er klar for å gå ut døra! Jeg skulle ønske jeg var den heldige eier av alle disse fire tingene, og jeg skulle ønske jeg hadde hatt penger til å kjøpe dem. He-he. Hva synes dere om antrekket?

TIRED


photo_private. I dag var det skole igjen, som vanlig, og jeg føler at mandagene bare blir kjedeligere og kjedeligere for tiden, noe som da fører til en slappere og slappere meg. Ha-ha. Ellers har jeg nettopp sett Home and Away, og om en time drar jeg på håndballkamp. Jeg gruer meg, i og med at det er vår siste kamp denne sesongen, og den teller en del. Men jeg kommer nok helskinnet hjem igjen, skal dere se. Hva gjør dere i dag?

HOODIE
photo_private. Scary bilder, jeg vet. Men det er liksom meningen at dere skal bli skremt da! Ha-ha. Nå, klokka halv ti på morningen (!) er jeg faktisk våken og klar til å dra på hyttetur! Det låter til å bli kjempekoslig, med herlige mennesker, masse påskeegg i lilla kartong, potetgull, polarbrød, scones, nugatti osvosvosv. Men nå må jeg hoppe inn i yttertøyet å komme meg avgårde, også snakkes vi i morgen! Ha ei flott helg, mine kjære lesere. Hva er deres planer denne lørdagen?

FOOD AND ME


Dagens frokost.

Og dagens middag.photo_private. Jeg kom hjem fra en la-a-a-a-a-a-a-ang skoledag for omtrent en time siden, og nå er jeg godt klistret til sofaen hvor jeg ser på Home and away. Ellers har jeg lagd meg egen middag i dag, pitapizza med salat (nam!!!), og snart skal jeg besøke Bente hvor vi skal jobbe med et samfunnsfagprosjekt. Hoho. Hva skal dere i dag?

ROCK AROUND THE CLOCK


photo_knokk. Ah, denne herlige klokka er snart min!!!! Jeg skal nemlig bestille den om ikke så altfor lenge, så da plumper den vell ned i postkassa en liten stund etter bestillingen er mottatt. Can't wait. Hva synes dere om klokka?

NEW STUFF


Hettejakke fra Hennes & Mauritz herre, body fra Gina Tricot, neglelakker fra Hennes & Mauritz, eyeliner fra Hennes & Mauritz, og øyenbrynspenn fra Hennes & Mauritz.

Neglelakker i fargene "Blue My Mind" og "Check Me Out". Fantastisk bra kvalitet og nydelig farge som varer lenge! Anbefales.

Eyeliner i fargen "Granite" og øyenbrynspenn i fargen "Blond". Beste eyelineren og øyenbrynspennen jeg noensinne har prøvd. Ingenting slår Hennes & Mauritz, he-he.

Jeg og søstra mi har byttet mobiler, så nå har jeg supersøte (OG ROSA!!!!!!) Samsung Corby. Love it.

photo_private. Og nøtter da, selvsagt. Yummy in my tummy... Lalalalala. Ja, som dere kanskje har fått med dere, så var jeg i Trondheim med søstra mi, Maria, i dag, og det var kjempekoslig! Jeg var til tannlegen (som sa at jeg får ta av reguleringen før sommeren en gang), og ellers vandret vi bare rundt og handlet. Vi spiste også verdens beste rubrikkrundstykke med kylling og brie fra Seven Eleven. Prøv det ut nesten gang dere er på Seven Eleven, folkens! Ellers har jeg vært på min siste trafikalt grunnkurs time, så nå kan jeg begynne å øvelseskjøre snart. Det er jo tross alt bare fem måneder minus en dag til jeg fyller seksten..... Hoho. Hva synes dere om kjøpene?

KNUCKLE RINGS


photo_lisa_olsson. Disse to fanstastiske ringene fra Hennes & Mauritz skal bli mine til odel og eie så snart de kommer til butikkene her i Norge! (Om de da ikke har kommet ut. Det skal jeg sjekke i dag. Knis) Bare se så nydelige de er, da. Jeg har virkelig blitt helt forelska kun etter å ha sett på bildet. A-M-A-Z-I-N-G!!!!!!!!!!!! What do you think?

Ellers stikker jeg til Trondheim med søstersen nå, hvor jeg skal til kjeveortopeden (er ikke lenge igjen til jeg får ta av metallmunnen, ha-ha, nå gitt!!) og på shopping. Cozy.

ORANGE
photo_private. I dag har jeg vært på skolen pluss at jeg har trent i fire og en halv time! Jeg kjenner det i kroppen ja, for å si det sånn. Men da er det jo ekstra godt å sette seg ned i godsofaen med hjemmelagde knekkebrød med servelat og agurk, grønn te, melk og ei appelsin og å se på Gossip Girl, Farmen og Paradise Hotel. Herlig mandagskveld, her kommer jeg! Hva gjør dere i kveld?

FOOD FOR ME


Lunsj. Hjemmelagde knekkebrød, eple, melk og grønn te med jordbær-og ananassmak.

photo_private. Middag. Stekt laks med ovnsbakte poteter, wok og kesam. Nå skal jeg se Aalesund-Rosenborg (heia-heia-heia Rosenbooooooorg!), Himmelblå og tre episoder av 24. Planen min om å lese ferdig Eclipse i kveld går dermed rett vest, men å se alt dette på tv er jo en flott avslutning på en flott helg. Hva gjør dere i kveld?

BREAKFAST
photo_private. God morgen! Jeg har spist opp frokosten min, og jeg er klar for en ny dag. En ny søndag, vell og merke. Dagen kommer mest sannsynlig til å gå med til overføring av alle filene på dataen min og til vår eksterne harddisk. Dataen min er nemlig hele fem år nå (!!), og den har vell ikke så lang levetid igjen før den går under. He-he. Men når den dør får jeg meg Mac da. Knis.  Hva skal dere denne søndagen?

MY SATURDAY


photo_private. Vann, holidaydip, superchips, eple, kiwi og gulrot. Dette er altså mitt herlige snacks for denne lørdagskvelden. Jeg elsker alt, og jeg kommer vell mest sannsynlig til å spise til jeg sprekker. Ellers ser jeg på Farmen nå, og etterpå skal jeg se Frustrerte Fruer og Ghost Whisperer. Etter det igjen skal jeg finne meg en bra film. Hoho. For en herlig lørdagskveld. Hva gjør dere i kveld?

WEEKEND


photo_margaret_durow. Nå har jeg, mamma og pappa vært en tur å spist på en restaurant her i bygda. Maten var kjempegod, og etter vi hadde spist dro jeg dem med meg for å kjøpe grønn te. Det ble grønn te med smak av jordbær og ananas, og den er faktisk helt fantastisk! Ellers er det helg igjen (endelig!), så den skal feires ved å møte Bente og Sigrid og å trene i styrkerommet i hallen. Herlig! Hva skal dere gjøre i dag da?

I'M LEAVING


photo_wildfox. Nå stikker jeg på skitur med mamma og pappa. Jeg elsker virkelig de nye skiene mine, for nå kan jeg endelig renne fra alle andre i nedoverbakkene! Mohahaha. Flere som skal på skitur i dag?

ELLE AND STRAWBERRY
photo_private. Malin dro hjem for to timer siden, og nå er jeg stuck på hytta sammen med mamma og pappa. Fingrene mine er dessuten stivfrosne, så det er utrolig vanskelig å treffe de riktige tastene. Heldigvis står herr varmeovn og varmer opp rommet for fullt nå, så det blir vell godt og varmt snart. Jeg har også den nye utgaven av Elle, jordbær (!!!!), Eclipse og superchips å kose meg med, så jeg skal vell overleve denne kvelden også! Hva gjør dere i kveld da?

NEWS


photo_private. Skjorte fra Gina Tricot, solbriller fra Hennes & Mauritz, pudder fra Maybelline, øyenbrynsskygge fra Hennes & Mauritz og anorakken er mammas gamle. Jeg elsker rett og slett denne anorakken. Den er perfekt! Pelsen på hetta er dessverre ekte ulvepels, men hva kan jeg vell gjøre med det nå? Men jeg er fortsatt like mye i mot pels som tidligere! Hva synes dere?

DESPERATE HOUSEWIVES


photo_private. I går kveld kom Bente til meg, og vi lagde oss pizza, popcorn og masse annet godt samtidig som vi så filmene "Sisters", "Død snø", "Flirting with forty" og "They wait". Ingen av filmene som skulle være skumle, var så skumle som vi hadde forberedt oss på. Haha. Men det var kjempekoslig uansett, og etter at Bente dro hjem i dag har jeg ikke gjort stort. Stort sett bare slappet av, spist masse og slappet av enda litt mer. I morgen skal jeg forresten til Trondheim igjen. Hoho! Men nå venter hjemmelagde knekkebrød og fruene på meg!

MARITIME


photo_private. Jeg er våken, og jeg har faktisk vært det i over en time nå. Jeg våknet nemlig av at rommet mitt var fullt opplyst av solskinn, og det føltes virkelig ut som en sommermorgen. Det eneste som manglet var varmen og fuglene som pleier å synge utenfor vinduet mitt. Men det er jo kun fire måneder igjen til sommerferie nå, folkens! Det er ikke såå lenge... Ehe.

FRUIT & TEA
photo_private. I dag har jeg vært ute og gått tur med søstra mi, og jeg har aldri frøset så mye før. Seriøst. Men da ble det jo ekstra godt å komme seg inn i varmen igjen også, så nå skal jeg kose meg med verdens beste grønne te, frukt og den britiske mars-utgaven av Elle. Hva er vell bedre på en ellers kjedelig og grå søndag?

YESTERDAY
photo_private. Dette er da det jeg kjøpte meg i Trondheim i går. Jeg er kjempefornøyd med alt, og jeg kunne bokstavelig talt ha levd i skjorta mi! Flekkene på jakka er forresten bare vann, sånn at dere vet det. Shampoen er kjempebra også, og jeg kan allerede se at håret mitt har mindre gulskjær etter kun en omgang med den. He-he. What do you think?

HAPPY BIRTHDAY


photo_deviantart. I dag har min kjære søster bursdag, og hun blir hele 21 år! Synes ikke det er lenge siden jeg var 6 og hun var 11 jeg, he-he. Men gratulerer med dagen, søstersen! Og i og med at hun har bursdag så har vi hatt gjester her i huset, og jeg har spist så mye kaker, muffins, is og kanelsnurrer at jeg tror jeg kan trille nedover bakkene til skolen i morgen. Heldigvis for meg hadde jeg også håndballtrening i dag. Haha. Ellers har jeg også bestilt meg frisørtime i morgen, så da starter operasjon platinablond for meg! Wish me luck. Hoho. Hva har dere gjort i dag da?

HATE


photo_private. Her stod det masse dum bullshit som jeg ikke står ved lenger. Ehee... Jeg elsker mammaen min over alle mammaer på jorda!

EDIT: Jeg er glad igjen nå, og jeg skal bleke håret mitt til uka :-) Hoho.

MUST HAVES


photo_hm. Alt er fra Hennes & Mauritz, og definitivt tre av mine must haves denne våren og sommeren! Love it. Hva er det dere bare "må ha" denne våren?

MISTER CHIPS


photo_private. Nå er jeg på hytta, hvor jeg svitsjer frem og tilbake mellom tv-kanalene uten å finne noe å se på... Og når det ikke er noe å se på, så er det virkelig ikke så mye å gjøre her ute i ødemarken. Dessuten har jeg gjort det eneste fornuftige det er å gjøre her, nemlig det å bade i badekaret. Og det gjorde jeg for tre timer siden. Men jeg skal ikke klage, for jeg har tross alt min kjære bestevenn herr Potetgull her i huset. Hoho. Hva gjør dere i kveld?

FRIDAY
photo_private. Det er fredag, noe som vil si helg for de fleste. Da inkuldert meg. Hver gang fredagen nærmer seg blir jeg i ekstra godt i humør, selv om fredagen på skolen er ufattelig lang. Ellers i kveld skal jeg kose meg med potetgull, tv og masse godt, og i morgen drar jeg på hytta. JEG ELSKER HELG! Jeg har forresten hatt "Wang-fletten" i dag. Den er så herlig.

REST IN PEACE


photo_askmen. I dag morges ble Alexander McQueen funnet død i sitt hjem i London. Det sies at han tok sitt eget liv på grunn av sorg etter at moren døde for ei uke siden. Dette er jo utrolig trist, for han var tross alt en fantastisk designer og han virket som en super fyr! Hvil i fred.

BEFORE I DIE

Ting jeg skal gjøre før jeg dør:
1. Gå på videregående i Trondheim.
2. Studere fotografi eller mote i Stockholm.
3. Være på toppen av Eiffeltårnet.
4. Reise til Kina og smake kinesisk mat.
5. Bo i New York City.
6. Smake sushi.
7. Ha feriehus i Sverige.
8. Eie eller leie ei leilighet i London.
9. Bli utdannet innen fotografi.
10. Jobbe som designer.
11. Overnatte i Central Park.
12. Kjøpe meg en hund.
13. Besøke Hollywood.
14. Dra på fest i New York.
15. Reise rundt i hele Italia.
16. Møte mannen i mitt liv.


photo_deviantart. Og jeg skal aldri, aldri, aldri ta silikon eller brystimplantat! Fysj og fy, det er det styggeste jeg ser.

GREEN TEA
photo_private. Grønn kopp. Rosa kosedress. Og grønn te. Jeg tror immunforsvaret mitt svikter meg igjen, for jeg fryser like mye som en giraff på Nordpolen for tiden. Det er jo ikke uvanlig å fryse på denne tida av året, men det er det for meg. Så derfor er hovedtemaene for denne kvelden Sanasol, Omega 3 og grønn te.

MUFFIN


I dag har jeg lagd verdens beste muffins, som i tillegg til å smake fantastisk er sunne! De smaker nydelig, så derfor skal jeg gi dere vidunderoppskriften. Prøv å lag de, det anbefales! PS. De er avhengighetsskapende.Eple-og kanelmuffins
2 ½ dl sammalt hvete, finmalt
3 dl lettkokte havregryn
2 ts bakepulver
1 dl sukker (jeg bruker Splenda)
2 ts vaniljesukker
½ ts salt
2 ts kanel
2 egg
½ dl rapsolje
2 dl skummetmelk
2 epler, revet

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Visp deretter egg, olje og melk sammen i en annen bolle før du skrell og river eplene. Lag et hull i melblandingen, ha i eggblandingen og eplene og rør lett sammen til alt er blandet, men at røren fremdeles har litt klumper i seg. Ikke rør for mye, for da blir muffinsene mindre luftige. Ha deigen i muffinsformer og stek midt i ovnen ved 180°C i ca. 20-25 minutter. Hvis du steker de i muffinspanne, må de avkjøles i 5-10 minutter før de lirkes ut av pannen.


photo_private.

HUNTER


photo_private. Hunter-støvlene mine kom i posten på fredag, men i og med at vi er så treige til å hente posten her i huset, så fikk jeg ikke hentet de før i dag. Men da jeg åpnet den etterlengtede esken og så innholdet hadde ikke tiden det tok å få de noe å si! De var nemlig helt perfekte. Jeg elsker dem! Hva synes dere om støvlene?

I AM GREEN BABY


Hurra for null sminke, slitt hår og rutete flanellskjorte!

photo_private. Resten av denne søndagskvelden skal jeg tilbringe med Jurassic Park, grønn te og Henne. Herlig. Jeg er forresten med på en konkurranse HER, hvor man kan vinne hairextension fra Pilus.

TEA AND ELLE


photo_private. Nå er jeg hjemme fra skolen. Endelig! I dag hadde jeg samfunnsfagprøve, og jeg aner ikke hvordan den gikk. Ellers koser jeg meg med grønn te og britiske Elle nå. Det kommer forresten outfit senere i dag. Stay tuned.

JUST A DREAM


photo_private. Jeg er syk. Jeg er trøtt. Jeg er oppgitt. Jeg er utslitt. Og jeg vil til Stockholm. Nå! Der er det nemlig moteuke nå, og det hadde vært så utrolig fantastisk å fått den med seg. Nei huff, nå drømmer jeg meg bort igjen. Men det koster jo ingenting å drømme, så hvorfor ikke? Men nå skal jeg komme meg ut fra sofaen, hive på meg klær og dra på besøk til søstra mi.

OVERHEAD PARKAS


photo_topshop. Det som står høyest på min kjære ønskeliste nå for tiden er en anorakk til våren. Og ikke hvilken som helst anorakk, men en nydelig, kakifarget en. Jeg har rett og slett blitt helt hekta på fargen og anorakken. He-he.

ILLNESS


photo_private. Jeg tror rett og slett jeg slutter med prosjekt 365 jeg... Rett og slett fordi jeg er for lat til å ta bra bilder hver dag. Ellers er jeg syk (kvalm og utrolig vondt i hodet), så jeg tror Ibux-pakken blir min nye BFF denne søndagen. Men dere får ha en fin søndag!

PROM


photo_private. Bente, meg og Karoline. Nå har jeg kommet hjem fra nok et nyttårsball, og det var kjempekoslig. Eller, det var vell egentlig som alle andre nyttårsball; mat, konkurranser, dansing, kåringer, koslige folk og masse musikk. He-he. Ellers ser jeg Vampire Diaries nå, og etterpå skal jeg finne den rene og pene senga mi.

OH MY GOD


photo_deviantart. Helvette. Jeg finner ikke kabelen til iPoden min. Jeg kom på nå i sted at jeg har engelskprøve i morgen. Jeg er kvalm. Jeg er trøtt. Jeg gidder ikke lese til prøve. Jeg overlever ikke en hel skoledag uten iPoden min. Jeg trenger Hunter-støvlene mine (som ikke har kommet enda) på skolen i morgen! Jeg trenger virkelig ferie. Livet er hardt. Men en ting har vært positivt med denne dagen. Og det er det at jeg har blitt enda blondere.

Jeg kommer forhåpentligvis gladere og sterkere tilbake i morgen. Forhåpentligvis.

ACNE PISTOL BOOTS


photo_acne. Hothothothothot! Dette er seriøst de skoene som står høyest opp på min ønskeliste for tiden. Jeg har siklet etter de i flere måneder nå, men jeg har ikke nok penger... Om de bare hadde kommet flyende ned fra himmelen og til meg derimot, så tror jeg at jeg hadde vært i himmelen nå.

ALL NATURAL


photo_private. Hurra for naturlig look, stor hårtopp og søndag! Skjorten har jeg redesignet selv, by the way. Elsker den! Den er både moteriktig, slaskete og herlig på en og samme tid. Love.

WELCOME
photo_private. Heisann, og velkommen til min nye blogg! Jeg heter Kine Emelie (www.kinedalemo.blogg.no/www.kinedalemo.tk), og jeg er ei 15 år gammel jente fra Trøndelag. Jeg elsker mote og fotografi, og ettersom de to tingene spiller en så stor rolle i livet mitt, kommer denne bloggen hovedsaklig til å bli om akkurat de tingene. Jeg håper du trives her på bloggen! Klem.