INSPIRATION
photo_stockholm_streetstyle.

CHRISTOPHER KANE


photo_private. Singlettkjole fra Christopher Kane, solbriller fra Carrera og boots fra Alexander Wang. Kombiner en lett singlettkjole med et par pilotinspirerte solbriller og et par tøffe boots med åpen tå. Perfekt for varme sommerdager! Hva synes dere om antrekket?

BIKINI


photo_hm. Disse herlige bikiniene er alle fra Hennes & Mauritz, og om jeg hadde hatt penger nå hadde de nok fått en stor og god hedersplass i mitt kjære klesskap. I mine øyne er de nemlig fantastiske, og favoritten min er vell den..... nei, jeg klarer rett og slett ikke å velge. He-he. Hva synes dere om bikiniene?

GLADIATOR


photo_private. Jumpsuit fra Hennes & Mauritz, sandaler fra Sam Edelman og armbånd fra Oasis. Kombiner en enkel, svart jumpsuit med et par gladiatorsandaler og masse forskjellige armbånd. Sleng gjerne ei stor skuldervekse over skuldren også. Hva synes dere?

CONVERSE ALL STAR


photo_asos. Disse Converse All Starskoene er vell et vidunderlig eksempel på at sko faktisk kan være som små kunstverk. Fantastisk mønster, og et stort pluss for at hele mønsteret er lagd med paljetter! Jeg hadde ikke hatt noe i mot å ha hatt de stående på skohylla, for å si det sånn. Yummy in my eyes. Ha-ha. Hva synes dere om skoene?

BOYFRIEND JEANS


photo_private. Tee fra Modekungen, jeans fra Adriano Goldschmied, pumps fra Modekungen og smykke fra Arielle de Pinto. Kombiner et par boyfriendjeans med ei oversized t-skjorte, et par høye sandalpumps og et kult smykke. Hva synes dere?

HEART


photo_stockholm_streetstyle. Perfekt satt sammen og balansert antrekk fra topp til tå. Jeg elsker spesielt den tøffe jakken kombinert med Converseskoene. Adorable. Hva synes dere?

SANDALS
photo_ellos. 1 fra Taillissime, 2 fra Ellos, 3 fra Taillissime, 4 fra Duffy. Jeg rett og slett elsker sandaler, og jeg kan nesten ikke vente til jeg kan begynne å gå med det igjen! De fire over her er mine favoritter denne våren i hvert fall, og jeg skal skaffe meg de som er på bilde nummer tre, uansett hva som skjer. He-he. Hva synes dere om sandalene?

I WANT


photo_modekungen. Herregud, som jeg ønsker meg alle de tignene over her! Amazing er bare forordet. Alt er perfekt til både vår, sommer og høst! Og vinter da, om du kler deg med lag på lag. Jeg må bare si det igjen: AMAZING. Hva synes dere?

JUMPSUITS


photo_private. Fra venstre: Stella McCartney, Diane von Furstenberg, L'Agence, Stella McCartney, Phillip Lim, Amercian Vintage og Miss Selfridge. Jeg elsker disse buksedressene, og kunne gjerne tenkt meg å ha hatt en eller flere av dem godt plassert i klesskapet mitt. Håper jeg finner en som ikke er så fryktelig dyr i nærmeste framtid! Hva synes dere om buksedresser?

ERIN WASSON AND H&M


photo_knight_cat. Ah, jeg gleder meg som en unge til Erin Wassons samarbeidskolleksjon med Hennes & Mauritz kommer i butikkene! Bare se hvor fantastiske shortsene er da, spesielt den på det nederste bildet. Veldig stilriktig, rent og med et vakkert snitt. Me waaant. Hva synes dere?

LEATHER SKIRT


photo_private. Bluse fra Marc by Marc Jacobs, skjørt fra Preen, veske fra Mulberry og wedges fra Topshop. Kombiner en søt bluse med et tøft lærskjørt, ei stor, brun veske og et par basic wedges. Beautiful. Hva synes dere?

LET IT BE


photo_private. Singlett fra Found, veske fra Jerome Dreyfuss, shorts fra Lee og sandaler fra Chloé. Kombiner en oversized singlett med en slitt dongerishorts, et par militærinspirerte sandaler og ei stor skulderveske, og du er klar for å komme deg ut døra! Hva synes dere?

MARGRET UNNUR
photo_wildfox. Jeg elsker Margret Unnur sitt utseende, stil OG hår! Hun er rett og slett nydelig. Dessuten er hun bare fjorten år, og hun er allerede en kjempeflink fotograf! Forbilde til tusen. Dessuten MISUNNER jeg øyenbrynene hennes fra her og til månen. Beautiful.

HOODIE


photo_private. Jakke fra Celine, hettegenser fra Modekungen, shorts fra Modekungen og sko fra Modekungen. Kombiner en oversized hettegenser med en militærjakke, en jeansshorts og et par sko med kilehæl og åpen tå. Perfecto!

Nå har vi dessuten bestilt flybilletter til Paris, hotell i Paris, hotell i Brüssel og flybilletter fra Brüssel, så nå er ferieturen i boks! Jeg gleder meg som en unge på julaften til å oppleve de to fantastiske byene på nært hold. Jeg kommer i hvert fall til å gå amok med penger. He-he....

ETHNIC SHOES


photo_nelly. Jeg har da sittet og glodd igjennom en haug med ting fra Nelly i kveld, og jeg falt tilfeldigvis over disse to godbitene av noen sko. De er jo ganse like, og begge to er etniskinspirerte, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem av dem som er finest. Så hva synes dere, hvem er finest?

JUMPSUIT


photo_private. Jumpsuit fra Aka New York, jeansjakke fra Old Navy, sandaler fra Topshop og veske fra Magali Pascal. Kombiner en søt, blomstrete jumpsuit med en jeansjakke, et par sandaler med kilehæl og ei tøff veske. Praktisk, søtt og kult. Hva synes dere?

HAT


photo_anouk_morgan.

EYEBROWS
photo_unknown. Etter å ha sett disse nydelige bildene av den fantastisk pene Margaux Lonnberg har jeg begynt å vurdere om jeg skal bleke øyenbrynene mine. På henne ser det jo helt amazing ut, men jeg vet jo ikke om jeg kommer til å kle det. Men jeg vurderer det uansett, også får vi vell bare se hva tiden bringer med seg. He-he. Hva synes dere om blekede øyenbryn?

SPRING 2010


photo_private. Dette er da en god del av de tingene jeg skulle ønsket jeg hadde eid denne våren. Så mye nydelig, men så er det jo så mye dyrt også! Huff, jeg skulle vært styrtrik og badet i penger...

GOOD NIGHT


photo_private. T-skjorte fra Topshop, parfyme fra Chloé, shorts fra Stella McCartney og tøfler fra Forever 21. Kombiner ei søt t-skjorte med en silkeshorts og et par søte tøfler. Spray på deg favorittparfymen og vips, du har et herlig og søtt nattantrekk.

DENIM AND LEATHER


photo_private. Jakke fra Modekungen, shorts fra Topshop, boots fra Modekungen og veske fra Net-a-Porter. (Vet ikke fra hvilken designer, for den er dessverre utsolgt.) Kombiner en rå, spesiell jeansjakke med en skinnshorts, et par boots med hæler og ei enkel veske.

DRESSED IN CUTE


photo_private. Kjole fra Monki, trenchcoat fra Sonia Rykiel, sko fra Modekungen og armbånd fra Oasis. Kombiner en enkel kjole med en søt trenchcoat, et par høye hæler og mange armbånd. Hva synes dere?

MODEKUNGEN


photo_private. Alt er fra Modekungen. Kombiner en oversized collegegenser med hette med et jeansskjørt, et par boots med hæler og ei stor skulderveske. Hva synes dere om antrekket?

FUNKY RED


photo_private. Topp fra Hennes & Mauritz, smykke fra Giles & Brother, shorts fra Siwy og sandaler fra Hennes & Mauritz. Kombiner en transparent topp med lange smykker, en kort shorts og et par sandaler med kilehæl og du er klar for en varm sommerdag. Både komfortabelt og råkult!

SIRI TOLLERØD


photo_unknown.

HEART ME


photo_private. Genser fra Wildfox Couture, shorts fra Ksubi, solbriller fra Hennes & Mauritz og ballerinas fra Repetto. Kombiner en oversized collegegenser med en superkort jeansshorts, store solbriller og et par søte ballerinas. Perfekt!

Jeg har forresten blitt nesten helt blond. Var til frisøren i omtrent tre timer og kom ut med et lyst resultat, for å si det milt. Men jeg liker blondt hår, så jeg skal vell overleve med det! Jeg skal i hvert fall hamstre inn sølv/blå/lilla sjampoo og en bra hårkur i Trondheim i morgen. Haha.

SOFIA


photo_stockholm_streetstyle.

PARKAS


photo_private. Parkas fra Modekungen, genser fra Bassike, tights fra Hennes & Mauritz og sko fra Forever 21. Ta på deg en oversized, hvit genser, en enkel, svart tights og et par rå sko med nagler og sleng en stor, kakifarget parkas over og du er klar for å gå!

MARY-KATE


photo_vogue.

BIKER BOOTS


photo_private. Genser fra Bassike, veske fra Chloé, shorts fra Insight og boots fra Belstaff. Kombiner en oversized, basic genser med en kort jeansshorts, ei knallfarget veske og et par biker boots, og du er klar for å gå ut døra.

GIVE ME SUMMER


photo_private. Jumpsuit fra Topshop, armbånd fra Monsoon, veske fra Fossil og sandaler fra Fergie. Kombiner en søt, blomstrete jumpsuit eller kjole med mange armbånd, ei mellomstor, sandfarget veske og et par av årets hotte sandaler med trehæl. Herregud, som jeg savner sommeren.

NUDE


photo_private. Jeg elsker slike "nude"-farger som lyserosa og pudderfarget. Dessuten passer det perfekt til solbrun hud til sommeren, så jeg gleder meg til å hoppe inn i ei pudderfarget skjorte med brun hud til!

BLACK & SILVER


photo_private. Kjole fra Acne, wedges fra Chloë Sevigny, veske fra Alexander MqQueen og smykke fra Just Cavalli. Kombiner en oversized kjole med skulderdetaljer med et par wedgessandaler, ei stor veske og et langt smykke. Like fint til både hverdag og fest! Hva synes dere?

JUST MY STYLE #6


photo_private. Grå tee fra Helmut Lang, blå tee fra Topshop og svart tee med trykk fra All Saints. Hva synes dere?

HUNTER BOOTS


photo_private. Genser fra Modekungen, støvler fra Hunter, veske fra Alexander Wang og armbånd fra Alexander MqQueen. Kombiner en oversized, collegeinspirert genser med et par kule støvler, ei rå veske og et naglearmbånd. Sleng gjerne på en shorts eller ei bukse under genseren. Smashing.

CUTE TOP


photo_private. Topp fra Topshop, shorts fra Topshop, veske fra Miu Miu og wedges fra Rick Owens. Kombiner en søt, nudefarget topp med en solbleket shorts, ei stor veske og et par wedges. Perfekt for en varm sommerdag!

MULBERRY BAG


photo_private. Kjole fra Loeffler Randall, veske fra Mulberry, armbånd fra Forever21 og boots fra Acne. Bruk en enkel kjole med kule detaljer og kombiner den med ei fin veske og søte armbånd. Rock opp antrekket litt med et par kule ankelboots.

SPORTY LOOK


photo_private. Genser fra Modekungen, shorts fra Alexander Wang, veske fra Alexander Wang og wedges fra Topshop. Kombiner en oversized, grå collegeinspirert genser med en rå skinnshorts, ei stor, sandfarget veske og et par sandfargete wedges. Perfect!

SWEATSHIRT


photo_private. Sweatshirt fra Terry, skinnjakke fra Uniqlo, tights fra Hennes & Mauritz og wedges fra Lagarconne. Bruk en oversized hettejakke eller hettegenser og kombiner den med en skinnjakke, en rå tights og et par wedges.

OLIVIA PALERMO


photo_google.

STELLA MCCARTNEY SPRING 2010
photo_stella_mccartney.

VOLCANO DRESS


photo_private. Kjole fra Jersey, veske fra Givenchy og wedges fra Rick Owen. Kombiner denne spesielle, men samtidig enkle singlettkjolen med et par rå wedges (eller flate/høye boots) og ei tøff veske, og du er klar for å gå! Sprit gjerne opp antrekket med noen lange halskjeder eller armbånd. Perfekt for varme sommerdager!  Om det er litt kjøligere kan man lett slenge en kort skinnjakke over og tre på seg ei strømpebukse til antrekket.

BIG INSPIRATION


photo_google. Ah, jeg elsker Taylor Momsens stil. Jenta er nydelig, og klærne er nydelige. Love it.

JUST MY STYLE #5


photo_ginatricot. Ah, som jeg elsker denne fargen! Den passer perfekt i min garderobe, og da spesielt til sommerbrun hud. Huff, som jeg gleder meg til sommeren nå!

Ellers har jeg nettopp spist tiramisuis (nam!), og jeg føler meg feit. Ja, rett og slett feit. Jeg klarer nemlig aldri å nyte noe når jeg spiser noe usunt, selv om jeg prøver så hardt jeg kan. Men nå skal jeg stripe håret mitt enda lysere, så vi blogges senere.

JUST MY STYLE #4


photo_net_a_porter. Bikerjakke fra Alexander Wang, silkeblazer fra Elizabeth and James og kåpe fra Burberry.

JUST MY STYLE #3


photo_net_a_porter. Glinsende kjole fra Alexander Wang, one-shoulder kjole fra Halston Heritage, t-shirt kjole fra Markus Lepfer og blyantkjole fra Victoria Beckam.

JUST MY STYLE #2


photo_bikbok. Alt er fra Bik Bok. Dette er tre plagg som skal komme inn i mitt klesskap i løpet av våren. He-he.

MY INSPIRATION
photo_private. 139/365. Nå har jeg lagd meg enda en inspovegg og jeg er kjempefornøyd! Jeg har også krøllet håret, og jeg elsker det. For en herlig fridag.

SEE BY CHLOÉ
photo_chloé.

JUST MY STYLE #1


photo_net_a_porter. Hvit skjorte fra Michael Kors, gråsvart genser fra Sass & Bide og svart tee fra Elizabeth and James.