MY WEEKEND IN PICTURES


Donald Duck er et must på hyttetur... Ha-ha.

Dårlig digitalkamera = dårlig kvalitet på bildene.

Stearinlys liker vi.

Og kort.

Meg og Sigrid. Ha-ha, sløøv.

Enda mer lys.

Silje, Sigrid, meg og Julie. Kos!

Silje og meg. "La oss ta noen outfit-bilder da!!" Fysj.

photo_private. Silje, meg og Julie. Snakk om å hive seg inn i kameraet. Dette er da mesteparten av min helg i bilder. Turen til og fra hytta var fylt med vind og snø, men det var faktisk herlig å gå på ski igjen, spesielt i og med at jeg klabbet i oppoverbakkene og skled bra nedover. Wonderful. Hva har dere gjort i helga?

KISS KISS


photo_anouk_morgan. For noen fantastiske bilder, og ei fantastisk pen jente! Jeg elsker hele utseendet hennes, og bildene er bare så forferdelig nydelige. Jeg har ikke mer ord, annet enn at: I want her body, lips and hair.

TOTALLY WEEKEND

photo_private. Her har dere tre bilder av meg til å starte helgen deres med! Vær så god. Ha-ha-ha. Jeg er hjemme fra skolen, som dere sikkert forstår, og jeg er i supergodt humør. Det skyldes det faktum at helgen har startet nå! For min del så kommer den til å gå med til hyttetur på fjellet, og jeg drar klokka ti (!!) i morgen tidlig. Jeg gleder meg skikkelig, for jeg skal spise meg feit og god på påskeegg i lilla kartong og masse annen gooooodis. Can't wait til å rulle ned fra fjellet når vi skal hjem igjen. Knis. Hva skal dere i helga?

HOMEMADE CAMERA


photo_private. Dette bildet tok jeg med et selvlagd hullkamera uka før juleferien, tror jeg. Det var i hvert fall i kunst og håndverktimene på skolen, og jeg måtte stå i tretti minutter for å få tatt kun ett bilde på grunn av det svake lyset! Men jeg er kjempefornøyd med resultatet, og bussen ser jo ut som en spøkelsesbuss. Creepy. Hva synes dere om bildet?

OLD CAMERA
photo_private. I dag er det endelig lørdag igjen, og dagen startet med fotballtrening klokka ni. (Ja, klokka NI på morgenen!) Dermed kom  jeg i gang tidlig, og jeg fikk en herlig start på dagen. Etter treningen dro jeg til ei som skal sy om bunaden min, og nå har jeg resten av lørdagen fri til å gjøre ingenting. AH, HERLIG. Ps: jeg har en ny header på vei snart! Hva skal dere denne lørdagen?

SUMMER FEELING


photo_margaret_durow. Når jeg ser på disse bildene (noe jeg gjør opptil flere ganger daglig) får jeg den herlige og varme følelsen av sommeren i kroppen min. Det er kun tre måneder igjen til den første sommermåneden nå også, forresten! Da skal jeg være masse med venner, grille masse, reise masse, sole meg masse, shoppe masse, bade masse osvosv. Det skal bli så herlig. Og jeg håper jeg har blitt fornøyd med kroppen min til da....

TRONDHEIM


I dag har jeg vært i Trondheim by med mamma og pappa.

Jeg spiste en kjempegod couscous-salat på Jordbærpikene.

Jeg kjøpte meg en militærgrønn parkas på Gina Tricot. (Den er finere i virkeligheten, he-he)Jeg kjøpte meg også en militærgrønn tights på Gina Tricot.

Dessuten kjøpte jeg meg et par nye boots på Din Sko.

photo_private. Og sist, men absolutt ikke minst, så kjøpte jeg meg bok nummer fire i Twilightsagaen, nemlig Breaking Dawn, også kalt Ved daggry på norsk. Jeg var også på kino med mamma og så The Road. En utrolig trist og rørende film, men samtidig veldig bra! Anbefales om du vil felle noen tårer.

HAPPY
photo_private. Nå er jeg hjemme fra skitur, og jeg kan ikke si annet enn at det var kjempegøy! Været var toppers, og jeg som alltid har trodd at jeg har sugd på ski, motbeviste meg selv. Hoho. Det er jo faktisk veldig morsomt når man bare er positiv til det! Wow. Jeg overrasker stadig meg selv for tiden altså. Jeg trodde nemlig at jeg aldrialdrialdri kom til å si at det å gå på ski er gøy.

SATURDAY MORNING


photo_private. Jeg er fortsatt godt plantet på hytta, og vannet har endelig kommet tilbake! Det var nemlig frøset i går, så da gikk det i potetgull og eplejuice her i huset. Jummy in my tummy.... Æsj. Ellers har jeg spist frokost, tatt bilder og lest i Eclipse. Jeg er trollbundet av Twilight-sagaen. Den er så fantastisk! Om ikke lenge kommer forresten Sigrid, bestevenninna mi, hit til ødemarka på besøk! Også skal vi en tur på butikken. Tjohei. Ha en flott lørdag, alle sammen!

FEELING DOWN
photo_anouk_morgan.

SKIING


Meg og Malin. Søta mi.

Kakao må man ha. Må ha det, bare må ha det.

Mine nye skisko. Hoho.

Sjekk det søte Flåklypa-matpapiret mitt da!

Malinsnuppa og meg.

photo_private. Haha, jeg og Malin var ute å gikk på ski i dag. Det var skikkelig koslig, selv om de nye skiene mine er bakglatte som f. Tror jeg skal sende inn klage til "smøreteamet" mitt jeg!!! Akkurat som de i OL gjør. Hahahahahaha.

RED LIPS
photo_anouk_morgan.

NATURAL BEAUTY
photo_anouk_morgan.

I MISS STOCKHOLM
photo_private. I fjor sommer var jeg i Stockholm med mamma, pappa og bestevenninnen min, Malin. Temperaturen lå på rundt 35 pluss hver dag, og solen strålte også. Jeg savner det som fy, og jeg kan virkelig ikke vente til at vi skal til Paris i sommer. Det kommer til å bli så fantastisk! Har dere vært i Stockholm?

LAZY SUMMER


photo_cara_stricker.

PARIS UNDERGROUND
photo_deviantart. Nå har jeg og familien bestemt oss angående sommerferien, og det blir så vi drar til Paris! Herregud, som jeg gleder meg. Jeg har fått ny header også, som dere kanskje ser. Ble fornøyd! Noen andre som har vært i Paris?

IN THE SPOTLIGHT
photo_jamie_nelson.

THE RESULT
photo_private. Slik ser jeg altså ut på håret akkurat nå! Det skal bli bedre, for i morgen skal jeg kjøpe meg sølv/blå/lilla sjampoo som fjerner det forferdelige guloransje skjæret. Hoho. Men hva synes dere hittil?

HAPPY VALENTINE


photo_deviantart.

PONY


photo_jamie_nelson.

BACKSTAGE


photo_cara_stricker.

GET CREATIVE


photo_jamie_nelson.

STRIPES


photo_jamie_nelson.

SHORT


photo_jamie_nelson.

FLOWER
photo_jamie_nelson.

TRUE BEAUTY
photo_trevor_brady.

WINTER WONDERLAND
Sigridsøt.Bente og meg. Haha.

Bente og meg igjeen.

Bentesøta poserer.

Karolinesøt og Sigridsøt.

Bente og Karoline. Hahaa! Internt.

Meg.

Bente hopper.

photo_private. Ja, som dere kanskje ser, så har jeg vært ute i snøen i dag! Rettere sagt på skitur sammen med Sigrid, Bente og Karoline. Kjempekoslig! I kveld skal jeg kanskje på fest. Hoho. Ellers har støvlene mine kommet i posten også, men selvfølgelig er postkontoret stengt nå! Kjipt. Dessuten må jeg betale 250 kroner på grunn av toll! For noe tull. Men ellers er livet heerlig.

WHAT A BEAUTY
photo_jamie_nelson.

EMMA
photo_baard_lunde.

SUNNY DAY


photo_jamie_nelson.

HITCHCOCK BLONDES


photo_richard_warren.

SPLASH


photo_private. Jeg deltar i fotokonkurransen til Ida-Marie med det nederste bildet! Premien er en Pop-up Flash Diffusor som er sponset av denne siden. Jeg håper virkelig at jeg har en sjans til å vinne. Jeg har faktisk aldri vunnet noen ting før. He-he...

DOLLHOUSE
photo_baard_lunde.

BRIAN KEITH PHOTOGRAPHY
photo_brian_keith.

NEW YORK, I LOVE YOU


photo_deviantart.

MASCULINE


photo_baard_lunde.

WILD HORSE


photo_deviantart.

CENTRAL PARK
photo_baard_lunde.

ANDRES HERNANDEZ
photo_andres_hernandez.

CAROUSEL


photo_deviantart.

BACKSTAGE


photo_cara_stricker.